سال گذشته بود که در جلسه ای با حضور "اساتید ادبیات و عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی و اعضای شورای روابط عمومی شهرداری اراک تشکیل گردید،موانع و مشکلات راه اندازی نشریه (شهرداری اراک) مورد بحث و گفتگو قرار گرفت". {1}
پس از آن جلسه که در بهمن ماه تشکیل شد دیگر خبری از راه اندازی چنین نشریه ای توسط شهرداری و شورای شهر اراک نشده است.
یک مثال در زمینه انتشار چنین نشریاتی در کشور می تواند جالب باشد :
شهرداری همدان چند سالی است که روزنامه ای را به صاحب امتیازی خود تحت عنوان "هگمتانه" منتشر می کند که هر روز نیز منتشر و در دسترس شهروندان همدانیست. این نشریه به مسائل شهر و استان همدان و همچنین شهرداری همدان و شهرداریهای کل این استان می پردازد البته برخی اخبار و مسائل کشوری را نیز منعکس می کند.
شهرداری تهران نیز اکنون سالهاست که روزنامه همشهری را منتشر می کند که تیراژ کشوری داشته و به مسائل تهران نگاه پررنگ تری دارد.
نمی دانم در اراک عزیز ما چه عاملی منجر به انفعال نهادهای شهری در این زمینه شده است. انتشار نشریه ای به صاحب امتیازی چنین نهادهایی هم می تواند به اطلاع رسانی عمومی در خصوص مسائل شهر اراک منجر شود و هم اراکی ها را به مطالعه روزنامه یا نشریه ای خودمانی ترغیب کند. این کار مطمئنا سبب خواهد شد شهروندان نیز بتوانند در خصوص مسائل شهر اراک نظر خود را بیان کنند و هم مسئولان شهری تریبونی برای در میان گذاشتن مسائل شهر با شهروندان و پاسخ به خواسته های آنان داشته باشند و این نشریه به تریبون شهروندان و مسئولان شهر بدل شود که هم اراک و هم بقیه شهرهای استان مرکزی از آن بهره برند.
البته کارشناسان فن و مسئولان بهتر می توانند به این مسئله بپردازند واین تنها نگاه یک شهروند به مسئله ای فرهنگی در شهر خود بود.
1 – وبلاگ روابط عمومی شهرداری اراک ؛ آرشیو بهمن ماه 88.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر