۱۳۸۹ خرداد ۱۱, سه‌شنبه

تشنج در جلسه سهامداران پتروشیمی اراک

فارس: در جريان برگزاري مجمع فوق‌العاده پتروشيمي اراك، نام اين شركت بورسی بدون ارايه توجيه اقتصادي توسط شبه دولتي ‌ها به پتروشيمي‌ شازند تغيير كرد كه اعتراض شديد سهامداران حقيقي را نسبت به اين تصميم برانگيخت.

به گزارش خبرنگار اقتصادي خبرگزاري فارس، مجامع ساليانه و فوق‌العاده شركت پتروشيمي اراك در حالي با تقسيم سود 100 توماني به ازاي هر سهم و تغيير نام آن به پتروشيمي شازند به پايان رسيد كه سهامداران حقيقي و برخي مالكان حقوقي نسبت به اين تصميم بدون توجيه اقتصادي اعتراض شديد كردند.

بر اساس اين گزارش، هيئت رئيسه مجمع پتروشيمي اراك بعد از تصويب صورت‌هاي مالي منتهي به اسفند 88 و تقسيم سود 100 توماني هر سهم در مجمع ساليانه، موضوع تغيير نام اين شركت را به پتروشيمي شازند مطرح كرد.

در برابر اين موضوع كه از سوي نمايندگان سرمايه‌گذاري بانك ملي و شستا مطرح شده بود، ابوالفضل متين دبير كانون سهامداران حقيقي از سازمان بورس و اوراق بهادار بابت اجازه برگزاري مجمع با چنين موضوعي گلايه كرد و از سهامداران حاضر خواست نسبت به تنفس مجمع تصميم‌گيري كرده تا بعد از بررسي و مطالعات لازم تصميم منطقي اتخاذ شود.

وي با بيان اينكه تغيير نام پتروشيمي اراك خواسته مقامات محلي و براي كسب آراء انتخابات مجلس بوده تأكيد كرد: پتروشيمي اراك سال‌هاست كه با همين نام در بازارهاي بين‌المللي حضور دارد و به همين سادگي نبايد نام آن تغيير كند.

متين ادامه داد: سرقفلي نام تجاري يا همان برند پتروشيمي اراك حداقل 5 برابر سرمايه اسمي (120 ميليارد تومان) آن ارزش دارد و سهامداران اين شركت بر اساس سابقه 25 ساله و حضور در بازارهاي جهاني اقدام به سرمايه‌گذاري كرده‌اند.

به گزارش فارس، در برابر اين اظهارات كه با تشويق طولاني و گسترده سهامداران همراه بود، مهجوري نماينده سرمايه‌گذاري بانك ملي كه رياست اين مجمع را به عهده داشت به ساز و كارهاي قانوني اشاره كرد و گفت: اين موضوع سابقه 2 ساله‌اي دارد و خواسته‌ هيأت مديره پتروشيمي اراك است و بايد به راي گذاشته شود.

وي با بيان اينكه ما كاري به اين نداريم كه بورس اجازه برگزاري چنين مجمعي را داده يا خير، از حاضرين خواست نسبت به تغيير نام پتروشيمي اراك به پتروشيمي شازند راي ‌‌دهند كه در برابر راي موافق وي و نماينده شستا ( كه اين دو مجموعه به طور مستقيم و غير مستقيم مالك بيش از 69 درصد اين شركت هستند) سهامدار ديگري به اين موضوع راي موافق نداد، اما در نهايت اين تصميم با تكيه بر آرا حداكثري دو سهامدار حقوقي فوق، به تصويب رسيد.

بر اساس اين گزارش، با اين اتفاق سهامداران معترض خواهان رسيدگي سازمان بورس و ديگر مراجع شدند و اعلام كردند چرا در برابر اين تصميم از قبل گرفته شده ديگر مالكان شركت به مجمع دعوت مي‌شوند.

در اين رابطه متين گفت: با توجه به ضرر و زيان‌هاي ناشي از اين تصميم و عدم ارايه گزارش توجيهي، موضوع از طريق مراجع قانوني پيگيري خواهد شد و بايد اين تصميم ناصواب به گوش رئيس جمهور برسد.

اين در حالي است كه خبرنگار فارس خواهان ارايه توضيح از نمايندگان سرمايه‌گذاري بانك ملي و شستا شد اما به دليل جو متشنج مجمع، مأمورين حراست مانع از انجام گفت‌وگويي هر چند كوتاه شدند.

به هر حال اين مجمع كه با اعتراض شديد و ناراحتي اكثر سهامداران همراه بود با اين رويداد به پايان رسيد. 


هیچ نظری موجود نیست: