رئيس کميسيون کشاورزي، آب و منابع طبيعي مجلس شوراي اسلامي گفت: منابع انتشار و آلايندگي هواي اراک بايد احساس مسووليت بيشتري در قبال آلايندههاي خود داشته باشند.
عباس رجايي در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)- منطقه مرکزي، با اشاره به اين که هواي شهر اراک به دليل معضلات ترافيکي و استقرار صنايع متعدد، طي چند دهه اخير به شدت آلوده شده، اظهار کرد: متاسفانه اکثر ايام سال در اراک در شرايط هشدار قرار دارد.
وي تصويب طرح جامع کاهش آلودگي هوا شهر اراک در دولت را اقدام موثري در بهبود وضعيت آلودگي دانست و بيان کرد: به نظر ميرسد بودجههاي اندک کنوني، پاسخگوي مشکلات نيست.
رجايي با اشاره به اين که قوانين محکم و شفافي در زمينه حفاظت محيط زيست وجود دارد، گفت: متاسفانه در رابطه با اين قوانين در مرحله اجرا به خوبي عمل نشده و بعضا در سايه تفسير به راي و ملاحظات سياسي کمرنگ ميشود.
وي در خصوص خودروهاي فرسوده در شهر اراک گفت: به رغم تلاشهايي که براي خروج خودروهاي فرسوده و فيلتراسيون صنايع آلوده در اراک شده، همچنان اراک با کتمان جدي آلايندههاي ناشي از اين منابع مواجه است.
رجايي با بيان اين که در ليست 8 شهر آلوده کشور قرار داريم، تصريح کرد: آلايندگي هوا، تهديد جدي براي سلامت ساکنان اين شهر است از اين رو ميطلبد که مباحث زيست محيطي در طرحهاي توسعه و عمران منطقه در اولويت کارها قرار گيرد و هدفگذاري تعين شده در برنامههاي توسعه با جديت بيشتري دنبال شود.
وي با اشاره به نيروگاه حرارتي شازند، تصريح کرد: نيروگاه حرارتي شازند در نزديکي اراک به دليل مصرف سوخت فسيلي، يکي از منابع آلايندگي شهر محسوب ميشود ، از اين رو موضوع تبديل سوخت اين واحد به گاز از طريق وزارتخانههاي نيرو و نفت در کميسيونهاي مجلس در جريان است.
نماينده مردم اراک، خنداب و کميجان در مجلس شوراي اسلامي در پايان با بيان اين که برنامه عملياتي فيلتراسيون اين واحد بايد در اولويت کاري قرار بگيرد، تصريح کرد: بايد تلاش براي اجراي مصوبات دولت در خصوص آلومينيومسازي اين مجتمع با همکاري مسوولان اجرايي دنبال شود.
پ.ن. : اگر اوایل صبح از جاده اراک ؛ بروجرد بگذرید و به جایی برسید که شهر کاملا مشخص است (بعد از رد کردن مجموعه هتل امیر کبیر) خواهید دید چقدر هوای شهرمان آلوده است و دید انسان به کمتر از 500 متر می رسد.
عکس / وبلاگ «عکسام»
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر