«فریبا آباقری»: تنگي نفس و درد در قفسه سينه ، سرفه ، آسم ، اشک ریزی چشم، سوزش ، سردرد و سرگیجه و خارش مجاری تنفسی ،اختلال در اكسيژن رساني به خون ،تنها بخشي از عوارض اين هواي آلوده است كه اين بار به خاطر سفر دولت تحت الشعاع قرار مي گيرد.
بيش از ده سال است كه تشكل هاي زيست محيطي "فعالان مدني "مسئولان دلسوز و برخي نمايندگان از هوا و آب آلوده شهر اراك سخن مي گويند؛ اعتراض مي كنند و نامه هاي سرگشاده مي دهند و تجمع هاي مسالمت آميز برگزار ميكنند در هر رسانه اي كه توانسته اند فرياد زده اند و خلاصه مسئولان مربوطه گويا گوش شنوايي براي شنيدن ندارند .
به هر حال لازم است بگويم كه اين وضعيت ، تنها بخشي از عوارض عدم اجراي طرح كاهش آلودگي هواي اراك است كه 5 سال از تصويبش مي گذرد و تنها 5 درصد آن اجرا شده است .و البته 90 درصد مصوبات آن بايد در اين 5 سال اجرايي مي شده است.
سئوال من از نمايندگان محترم اراك در مجلس و نماينده عالي دولت در استان ،و همچنين فرماندار محترم اين است كه اگر اين طرح در زمان خودش اجرا نشود اصلا چه فايده اي براي مردم اين شهر خواهد داشت ؟كم كاري و بي توجهي نسبت به اين طرح منجر به به خطر افتادن جان مردم اين شهر خواهد شد و لازم است دولت در سفر خود به شهر اراك تكليف اين طرح را به صورت جدي مشخص كند و اگر توان اجراي آن را ندارد رسما به مردم اين شهر اعلام كند.
۲ نظر:
اگر تكليف بقيه شهرها از حيث آلودگي حل شد اراك هم مي شود . در اينجا كسي به فكر كسي نيست .
سلام،دولت خدمت گذار...
آیا برای شماپولی که ازافغانی ها میگیرید مهمتر است یا کار وهوای پاک برای ایرانیان(فراموش نکنیم که افغانی ها نیز درآلودگی ها نقش دارند)
ارسال یک نظر