روزنامه جمهوری اسلامی ؛ امروز سه شنبه مصاحبه ای را با نماینده اراک در مجلس ؛ عباس رجایی منتشر کرده است که در آن مهندس رجایی انتقادات بسیاری را به عدم توسعه در اراک و عملکرد برخی مسئولان استانی در این مورد مطرح کرده است.
به گفته وی «بعضي از مسئولين و برخي از همكاران مجلس فكر ميكنند اراك بيصاحب است و بعضي از اقدامات را انجام ميدهند كه به نفع خود و توسعه استان مركزي نيست».
وي با بيان اينكه شهرستان اراك از يك عقبافتادگي و توسعه نيافتگي مزمن رنج ميبرد و اين شهر را نيازمند برنامهريزي ويژه دانست و افزود در شهر اراك مديريت شهري از ثبات و پايداري لازم برخوردار نبوده و نيست و تزلزل در مديريت شهري يكي از آسيبهاي اصلي پيش روي اين شهرستان طي سالهاي اخير بوده است كه بايد اين قبيل اتفاقات و محوري شدن با آن در تغيير مديريت، آسيب شناسي شود.
وي افزود: زماني كه ميبينيم در شهرستان اراك افرادي با ماشينهاي مدل پايين از ساير شهرستانهاي اطراف هر روز به اين شهر ميآيند و مسافركشي ميكنند غصه ميخورم، چرا كه نگاه ما به ترافيك طي سالهاي اخير نگاه علمي نبوده و فكر ميكرديم اگر يك طرف خيابان را با گاردريل بپوشانيم يا خياباني را يك طرفه كنيم همه كارها درست ميشود و اما اكنون شاهديم كه رفع گرههاي ترافيكي شهر بدون تدابير علمي صورت گرفته است.
وي با اشاره به اينكه نگاه مردمي به مسائل شهرداري يك نگاه مضنونانه بوده است يادآوري كرد:درحال حاضر مردم به مديريت شهري اعتماد ندارند و مشاركت مردم زماني تحقق مييابد كه احساس آرامش داشته باشندو بدانند اگر عوارض ميدهند حتما اين سرمايه در مناطق مسكوني وشهري خودشان به صورت تاثيرگذار هزينه خواهد شد.
رجایی در ادامه با انتقاد از عدم استفاده از روشهای درآمد زایی در شهرداری اراک و رها سازی بسیاری از این روشها می افزاید درآمد فعلي شهرداري اراك حداكثر ميتواند زباله شهري را جمعآوري نمايد و كار وصله پينه كردن خيابانها را انجام دهد و نميتوان انتظار انجام طرحهاي بزرگ عمراني را دراين شهرستان را داشت.
رجايي با يادآوري اين نكته كه مديريت شهري اراك تاكنون سرمايه گريز بوده است، گفت: انبوهسازاني در بافتهاي فرسوده حاضر به سرمايهگذاري شدهاند و همچنين در خصوص خيابان 55 متري، پيمانكاران فراواني اعلام آمادگي نمودهاند كه با تدبير ناموفق مسئولين آنها فراري شدهاند تا اينكه امروز تعيين تكليف اين محدودهها براي شهرداري و مردم ساكن در اين مناطق مشخص نيست.
وي با ابراز تاسف از اينكه مباحث مربوط به مبلمان شهري و نگاه گردشگري به اراك اصلا وجود ندارد گفت: در ساير كشورهاي دنيا از ظرفيت رودخانهها براي بوجود آوردن امكان تفريحي و گردشگري استفادههاي فراواني مي شود ولي هم اكنون در اراك بناهاي زيادي داريم كه ميتواند با ساختارسازي مناسب به جاذبههاي گردشگري تبديل شود.
مهندس رجايي با بيان اينكه طي سالهاي گذشته تلاشهاي قابل تقديري در مركزيت شهر اراك صورت گرفته گفت: مديريت شهري هنوز موفق به تمركززدايي از مركز شهر نشده و همه راهها به بازار ختم ميشود.
وي باتاسف از اينكه ساكنين كوهپايهاي و حاشيهاي شهر اراك در بدترين شكل شهري به سر مي برد، گفت: مسكن و شهرسازي با همكاري شهرداري ميتواند باسرمايهگذاري هاي لازم بحث ساماندهي اين مناطق را با جديت دنبال نمايد.
نماينده مردم اراك با تاكيد بر اينكه وجود صنايع متعدد در شهرستان اراك كوچكترين كاري در جهت توسعه و عمران اين شهر انجام ندادهاند خاطر نشان نمود:از همه مسئولين انتظار داريم براي گرفتن سهم اراك از صنايع بسيج شوند و صنايع بايد سهمشان را در اراك بپردازند كه در غيراينصورت توسط قانون در اين مورد استفاده ميشود.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر