خبرگزاری مهر: مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی گفت: وضعیت کشتارگاه دام اراک، به لحاظ بهداشتی نامناسب و نیازمند اقدام جدی دستگاههای متولی و ساماندهی است.
سعید حسینی در گفتگو با خبرنگار مهر در اراک افزود: با وجودی که 50 درصد گوشت قرمز استان در این کشتارگاه صورت می گیرد متاسفانه از نظر وضعیت دفع فاضلاب، سردخانه، بهداشت کارگری و آلایش دام با بی نظمی و مشکلاتی همراه است.
وی گفت: مدیریت کشتارگاه دام اراک بر عهده شهرداری است و می طلبد که اقدامات جدی از طریق شورای سلامت برای ساماندهی وضعیت آن صورت پذیرد و به منظور بهبود وضعیت بهداشتی آن تیم مشترکی از نماینده استانداری، محیط زیست، بهداشت و درمان و دامپزشکی برای شناسایی و رفع نواقص موجود وارد عمل شود.
وی توضیح داد: دو سال قبل کمیته ساماندهی کشتارگاههای دام با تفاهمنامه سازمان دامپزشکی و معاونت عمرانی وزرات کشور تشکیل شده و در استان مرکزی نیز در این زمینه اقدامات زیادی صورت گرفته است.
دکتر حسینی با اشاره به اینکه، سالانه 180هزار دام سبک و سنگین در این کشتارگاه کشتار می شود اضافه کرد: در بازدیدهای نظارتی کمیته ساماندهی کشتارگاههای استان اقدامات موثری در بهبود وضعیت کشتارگاههای دام ساوه، خمین و محلات صورت گرفته و کشتارگاههای دامی سایر شهرستانهای استان نیز به دلیل کمبود اعتبارات با مشکلاتی دست به گریبان هستند.
وی وضعیت هشت کشتارگاه طیور استان را بهداشتی و مناسب ارزیابی کرد و گفت: از 14 کشتارگاه دام استان مرکزی طی دو سال گذشته دو کشتارگاه در زرندیه و ساوه به دلیل معضلات بهداشتی تعطیل شده و دو کشتارگاه دیگر نیز در نراق، دلیجان و آستانه شازند، مصوبه تعطیلی از کمیته ساماندهی کشتارگاههای استان را دارد.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر