۱۳۸۹ مهر ۲۵, یکشنبه

شهرداري اراک با پروژه‌ هاي متعدد در تلاش است تا چهره شهر را دگرگون کند


معاون فنی و عمران شهرداری اراک گفت: مـوقعيت استـراتژيک، پيشينه عظيم فرهنگي و علمي و همچنين صنعتي بودن اراک، انتظارات را از اين شهر افزايش داده است و اين در حاليست که متاسفانه تناسبي ميان انتظارات، امکانات و وضع موجود نيست.

به گزارش گروه دریافت خبر خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) - منطقه مرکزی، ابوالقاسم خراجی افزود: در ساليان اخير و بخصوص در سال جاري گام‌هاي وسيعي در رفع معضلات مختلف اراک برداشته شده است و هم اکنون شهرداري با پروژه‌هاي متعدد در تلاش است تا چهره شهري را دگرگون کند هر چند اجرا و بهره‌برداري از پروژه‌هاي عظيم شهري ،هزينه بر بوده و منابع مالي زياد و متعددي را مي‌طلبد از اين‌رو يکي از بزرگترين موانع توسعه شهري را مي‌توان در تامين اعتبار اين طرحها ارزيابي کرد. اين در حالي است که کمبود اعتبارات و يا حتي تاخير در وصول آنها مي‌تواند موجب تاخير پروژه‌ها شود که اين امر نيز موجبات نارضايتي شهروندان را فراهم می‌سازد.

وی تصریح کرد: احداث زيرگذر کوي وليعصر(عج) که علاوه بر رفع تنگناهاي ترافيکي در آن بخش، موجب خروج اين منطقه از بن بست شد، يکي از پروژه‌هايي بود که شهرداري در راستاي عدالت شهري و در جهت محروميت زدايي صورت داد زيرا بر اين باور است که اين اقدام مي‌تواند مقدمـــــه‌اي براي آغاز پـروژه‌هاي بـــــزرگ شهري باشد. همچنين احــداث پارک‌هـــــاي جديد و افزودن به سرانه شهروندان يکي ديگراز اقداماتي است که شهرداري اراک در سرلوحه اهداف خويش قرارداده است. در همين راستا احداث پارک‌هاي شهداي گمنام و رنگين کمان در اولويت قرار گرفت واين پارکها در کوتاهترين زمان ممکن به بهره برداري رسيدند و اين در حالي است که اراک در زمينه سرانه فضاي سبز در ميان شهرهاي کشوراز جايگاه مطلوبي برخوردار است که افتتاح اين طرح‌ها نيز مي‌تواند وضعيت مناسب اراک را ارتقا دهد.

خراجی افزود:‌ احداث بلوار مهارت نيز يکي ديگر از اقدامات شهرداري بود که علاوه بر رفع گره ترافيکي در قنات ناصري، ابتداي شهرک توحيد وانتهاي خيابان دانشگاه، عبور و مرور را بين بافت شهري و شهرک‌هاي جديد التاسيس تسهيل کرد. اين خيابان که درچندين لاين احداث شده است علاوه بر رفع نيازهاي کنوني، مي‌تواند پاسخگوي نيازهاي آينده شهر نيز باشد زيرا يکي از مولفه‌هاي مهم شهرداري هوشمند، ارائه برنامه‌، چشم انداز و راهکار براي فردايي است که نيازهاي آن بسيار پيچيده‌تر ومتنوع‌تر از امروز است و شهرداري زماني مي‌تواند خودرا برنامه محور بداند که ضمن رفع نيازهاي امروز شهر، معضلات فردارا نيز شناسايي نموده و آنهارا مرتفع کند.

وی ادامه داد: زيرگذر ميدان انقلاب از ديگر اقداماتي است که شهرداري مراحل ساخت آن را با هدف تسهيل عبور و مرور در مبادي ورودي و خروجي شهر آغاز کرده است. اين ميدان با توجه به موقعيت حساس خود که در حدفاصل ورودي کرهرود، کمربندي اراک و خيابان طالقاني با حجم ترافيک حجيم قرار گرفته است همواره يکي از گلوگاه‌هاي ترافيکي اراک بوده که ميزان تصادفات متعدد در اين ميدان مويد اين امر است که اميد می‌رود با احداث اين زير گذر که در مرحله بتن ريزي قرار دارد علاوه برزيبايي، روانسازي ترافيک، از حجم تصادفات کاسته شود.

معاون عمرانی شهردار اراک اظهار کرد: پروژه ميدان صنعت از ديگر اقداماتي است که مدتي است شهرداري آن را آغاز کرده وتلاش دارد تا با اتمام آن در اسرع وقت و در کوتاه‌ترين زمان ممکن گامي موثر در ساخت شهري زيبا و مدرن بردارد.

وی در پایان افزود: اميد است با بهره‌برداري از پروژه‌هاي فوق الذکر به همراه ساير طرح‌هايي که در دست اقدام است اراک را شهري متفاوت با سيماي جديدبيابيم .

هیچ نظری موجود نیست: