به گزارش مرکزی دیلی ، علی آقایی در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) – منطقه مرکزی، با بیان این مطلب افزود: پیگیری در زمینه این طرح در دولت نهم و دهم بیشتر بوده است و حمایت ویژهای در جهت به سرانجام رسیدن این پروژه صورت گرفته است.
وی توضیح داد: در سالهای ۸۱ تا ۸۵ فقط ۴۷ درصد پیشرفت در انجام پروژه سدکمال صالح وجود داشته است در حالیکه این میزان در حال حاضر نزدیک به ۹۷ درصد است.
این مقام مسوول عنوان کرد: آب رسانی به شهرهای هندودر، شازند، چندین روستای استان مرکزی و چند روستا در استان لرستان در طرح قرار گرفته است.
آقایی در خصوص سهم مشارکت صنایع گفت: پالایشگاه شازند تاکنون برای بهرهبرداری از آب، مشارکتهایی را داشته است اما، صنایع دیگر تاکنون سهم مشارکت خود را پرداخت نکردهاند.
مجری طرح سدکمال صالح در خصوص نحوه انتقال آب سد عنوان کرد: پس از آبگیری از شفت آبگیر، جریان آب به مخزن وارد میشود و پس از انجام فرایند پیش تصفیه طی دو مرحله پمپاژ با شرایط استاندارد به مخزنهای دیگر میرسد و فرآیند انتقال انجام میشود.
آقایی در خصوص موقعیت طرح سدکمال صالح بیان کرد: طی بررسیهای بعمل آمده مناسبترین منبع آب به لحاظ فاصله وارتفاع آبگیری برای انتقال آب به منطقه اراک، رودخانه تیره تشخیص داده شد در این راستا مقطع کمال صالح برای روی رودخانه مذکور به لحاظ فنی و اقتصادی انتخاب شد.
در همین زمینه :
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر