دکتر عباس اسماعیلی معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک تاکید کرد: به هیچ عنوان نباید از ابتدای پخت غذا به آن نمک اضافه کرد؛ چرا که ید موجود در آن از بین میرود.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک اظهار کرد: در حال حاضر رستورانها و برخی از نانواییها به مصرف نمک های غیر ید دار مبادرت میورزند و این در حالی است که در صورت شناسایی این واحدها طبق مقررات قانونی با متخلفان برخورد میشود.
وی با بیان این که در کشورمان از طریق نمک، ید مورد نیاز بدن تامین میشود، افزود: کمبود ید میتواند زمینه ساز مشکلات عدیده ای از جمله گواتر و عقب ماندگی های ذهنی و جسمی باشد.
اسماعیلی ادامه داد: از طریق آزمایش ادرار در کودکان، مشخص شده است که کمبود ید در استان به یک مشکل عمده تبدیل نشده است.
وی درخصوص نمکهای تصفیه نشده گفت: نمک های تصفیه نشده سرشار از انواع آلودگی است و حتی میتواند منجر به سرطان زایی در افراد شود.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک در پایان تصریح کرد: به طور مستمر از نمکهای مورد استفاده در نانواییها آزمایش به عمل میآید و در صورت شناسایی متخلفان، طبق قانون آنها به پرداخت جزای نقدی محکوم میشوند.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر