۱۳۸۹ آذر ۶, شنبه

ارجحیت منافع شهرداری بر منافع شهری اراک


مرکزی دیلی : یک زمانی قرار بود بخاطر مغایرت این طرح با منافع شهر اراک و اینکه تخلفی در زمان ساخت صورت گرفته دو طبقه از این پاساژ تخریب شود ولی اکنون سخنانی از مدیران شهری شنیده می شود که مفهومی بجز اهمیت منافع شهر و شهروندان از آن استنباط می شود. براستی این معنی بجز معامله بر سر منافع شهر و حقوق شهروندان دارد؟

به گزارش مرکزی دیلی و به نقل از خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) – منطقه مرکزی، فرماندار اراک در این رابطه گفت: پاساژ فردوسی اراک نیاز به پارکینگ لازم برای استفاده دارد که متاسفانه این امر در زمان صدور مجوز و ساخت آن در نظر گرفته نشده که بر این اساس مشکلات زیادی از باب تمرکززایی بوجود آمده است.

محمدحسن آصفری افزود: باید برای رفع این مشکل اقدامات لازم صورت گیرد و همچنین مطالبات شهرداری اراک نیز پرداخت شود.

شهردار اراک نیز دراین رابطه گفت: بر اساس توافقنامه‌ای که وجود دارد باید ۴۶ باب مغازه این پاساژ به شهرداری اراک واگذار شود و همچنین چندین باب دکه در ابتدای ورودی منتهی به خیابان امام خمینی (ره) این پاساژ نیز به شهرداری اراک واگذار شود.

سیدمرتضی میری افزود: متاسفانه مسوولین این پاساژ اعلام کرده‌اند که تنها ۲۳ مغازه در حال حاضر وجود دارد.

وی تاکید کرد: شهرداری رای کمیسیون تجدید نظر ماده ۱۰۰ قانون شهرداری‌ها را نیز برای تخریب طبقات فوقانی این پاساژ گرفته است و بهترین راهکار را نیز تخریب طبقان فوقانی می‌داند ولی اگر این امر امکان پذیر نباشد باید تمامی طلب شهرداری بر اساس توافق نامه ای که در سال ۸۳ منعقد شده وصول شود.

رضا یوسفی تبار یکی از اعضای شورای اسلامی شهر اراک که پیگیر اخذ مطالبات شهرداری از پاساژ فردوسی است نیز در این رابطه گفت: بر اساس توافقنامه‌ای که در سال ۸۳ منعقد شده است، مالک پاساژ فردوسی باید به تعهدات خودعمل کند در حالی که در زمان ساخت این پاساژ مطالبات شهرداری پرداخت نشده است.

وی توضیح داد: این پروژه مشکلات ساختمانی زیادی را به همراه آورده است و طبقه زیرین آن هم شرایط لازم برای استفاده به عنوان پارکینگ را ندارد.

یوسفی تبار تاکید کرد: براساس مصوبه ماده ۵ باید پاساژ سه طبقه ساخته می شده است در حالی که در حال حاضر ۲ طبقه اضافه نیز ساخته شده که این امر در بافت متراکم شهری و مرکز شهر اراک صورت گرفته است.

رییس کمیسیون فنی و عمران شورای اسلامی شهر اراک تصریح کرد: بر اساس توافقنامه باید ۴۶ واحد تجاری همراه با امتیاز دکه‌های ورودی پاساژ به شهرداری پرداخت شود.

وی گفت: شهرداری حکم تخریب گرفته است که اگر مطالبات شهرداری پرداخت نشود حکم تخریب به مرحله اجرا در خواهد آمد.


در همین زمینه

هیچ نظری موجود نیست: